Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Biorezonanciás készülékét otthon kényelemben használhatja

Jó közérzet, harmónia mert megérdemli!

2017. június 28. - Ildijó
unnamed(3) jpg
 
 
A BioHarmonex® biorezonanciás készülék a biofizika, méginkább a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett egészségjavító, egészségmegőrző készülék. Az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. A létrejött energiamező segítségével kommunikálnak egymással a sejtek, elindítják és szabályozzák a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat.
BioHarmonex® biorezonanciás készülék egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása hatásosan kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményeinkkel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8812627055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása