Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Víztisztító és ionizáló berendezés

Ne cipelje az ásványvet, saját otthonában is előtudja állítani!

2018. április 27. - Ildijó
product 600x500 jpg
 

Az Aquarion készülék olyan nagy teljesítményű víztisztító és ionizáló berendezés, amely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, lúgos vagy savas vizet állít elő. A felhasználó igény szerint beállíthatja az ionizáció mértékét. Táplálkozásunk, a legtöbb élelmiszer-adalék és egyes gyógyszerek is a szervezet elsavasodását okozhatják. Az ionizált víz kiválóan lúgosíthatja a szervezetet és antioxidáns hatású is.

lúgos vizes ivókúrát mindig fokozatosan vezessük be!Az ionizált savas víz emberi fogyasztásra nem  alkalmas!

Képtalálat a következőre: „calivita viztisztító”

A tiszta, jó minőségű víz minden élő szervezet létezésének alapfeltétele. Napi folyadékszükségletünk 2-3 liter, ám a lakosság nagy része ennek csupán töredékét fogyasztja, aminek egyik oka a rossz szokások beidegződése, a másik pedig, hogy sokan a csapvíz minőségére (ízére, szagára) hivatkozva kerülik a vízfogyasztást. Ilyenkor gyakran nem iszunk eleget, vagy valamilyen más, rendszerint nem megfelelő forrásból (cukros üdítők, fekete tea, magas ásványianyag-tartalmú vizek, speciális egészségi állapotokban alkalmazható gyógyvizek) veszünk magunkhoz folyadékot. Az elégtelen mennyiségű és a nem megfelelő minőségű folyadék fogyasztása hosszú távon káros lehet, hiszen szervezetünknek a tiszta, káros anyagoktól mentes víz a legmegfelelőbb a normál élettani folyamataink fenntartásához.

Mitől speciális, különleges az Aquarion készülék?
MIBEN KÜLÖNBÖZIK a TÖBBI víztisztítótól?

        Több funkciós

 Szűr

Az Aquarion 0,01 mikronos szűrője bőven elegendő ahhoz, hogy a szennyeződések, káros vegyi anyagok, sőt még a baktériumok és a vírusok is fennakadjanak rajta. Az ennél kisebb szűrők az ionok kivonásával az élő víz élettani hatásait is csökkentik. A szűrőn áthaladva a víz klaszterszerkezete is megváltozik. A hagyományos vízben 10-18 molekula alkot egy klasztert, az átszűrt vízben már csupán 6 molekula, ami jelentősen megnöveli a víz felszívódó és hidratáló képességét. Az Aquarion komplex szűrőjében az ezüsttel aktivált szénszűrő mellett turmalin is található, mely előionizálja a vizet. Ennek az úgynevezett Biostone-filternek az élettartama átlagosan 4000 liter víz megtisztításához elegendő. A filter aktuális élettartamát a készülék folyamatosan kijelzi.

Ionizál 

Az Aquarion segítségével ionizált lúgos és savas vizet állíthatunk elő.

 Az ionizált lúgos víz belső használatra alkalmas. Sok hidroxil (OH¯) iont tartalmaz, így képes a szabad gyökök lekötésére, azaz hatásos antioxidáns. Kiválóan lúgosítja a szervezetet, ezáltal segít fenntartani szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, valamint jó kiegészítője lehet a különböző méregtelenítő kúráknak is.

Az ionizált savas víz kizárólag külsőleg alkalmazható például  bőrápolásra, bőrgombásodás esetén, orrcseppként; savasabb fokozatban pedig felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

Több fokozatú ionizálás 

Az Aquarion az ionizálást savas, illetve alkalikus irányba is 4-4 fokozatban képes elvégezni, ami megsokszorozza a felhasználási lehetőséget.

Energiatakarékos 

Az ionizáló kamra korszerű, speciális kiképzésű: felülete nem sima, így relatív felületének megnövelésével több vízzel képes érintkezni. Ez elősegíti, hogy ugyanakkora energiafelhasználás mellett nagyobb teljesítményre legyen képes. A készülék emellett általában készenléti üzemmódban van, csak a tényleges használatakor kapcsol normál energiafelhasználásra.

A különleges, ötrétegű, titán-platina elektródarendszer

 segítségével az ionizált víz optimális ORP (oxido-redukciós potenciál) értéket ér el. Az ionizált víz negatív ORP-vel rendelkezik, azaz nemhogy nem oxidálja, hanem „fiatalítja” a szervezetet.

Gazdaságos 

rendeltetésszerű használat esetén várható élettartama 20 év.

Tisztított víz funkció, ionizálás nélkül

 ez a funkció azokban az élethelyzetekben segíthet, amikor nem ajánlatos ionizált vizet fogyasztani (például gyógyszerek bevételekor, tápszerek elkészítésekor).

Egyszerű használat

 a készülék egyszerűen beszerelhető és könnyen kezelhető. Az írásos útmutatón kívül két DVD-t is mellékelünk hozzá, amelyek hasznos, érdekes információkat tartalmaznak a készülékről, használatáról, illetve az ionizált vízről.

Esztétikus megjelenés

 az Aquarion kivitelezése ízléses, ezért minden konyhában esztétikusan mutat, nem szükséges zárt szekrény mögé rejteni.

Az Aquarion ionizáló víztisztító berendezéssel teljesen biztonságos, káros anyagoktól mentes, ionizált vizet állíthatunk elő. Segítségével nem csupán megtisztítjuk a vegyi anyagokkal, klórral, mikroorganizmusokkal stb. szennyezett vizet, hanem oxigénnel dúsítjuk és ionizáljuk is, ami szintén jótékony hatással lehet egészségünkre.

 

 Képtalálat a következőre: „rendelje meg”

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4813874432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása