Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

A Nő mindig Nő marad

2018. október 12. - Ildijó
tvenévfelett jpg

Az emberi test egy rendkívül hatékonyan, precízen működő "gépezet", de azt is lehetne mondani, hogy szinte tökéletes. Szabályozza a testünk hőmérsékletét, a vérnyomásunkat, és nagyon erős védekezőrendszerrel rendelkezik, ami nem más mint az immunrendszer.

 

Ez a precíz gépezet éjt nappallá téve dolgozik. Ha éjszaka alszol a tested akkor is folyamatosan üzemel. Viszont az tény, hogy az idő múlásával bizonyos testi funkciók megváltoznak, átalakulnak netán megszűnnek, és különböző problémák, betegségek is gyakrabban jelentkezhetnek rontva az életminőségünket. Ezért érdemes már fiatal korban gondolni az egészségmegőrzésre, hogy időskorban eltudjuk mondani egészségesek, fittek vagyunk mert oda figyeltünk magunkra már időben. Bajok, betegségek nélkül sokkal könnyebb az idősebb kort megélni.

Bővebben >> https://vitaminka.calivita4.me/50_felett

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8114298311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása