Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Szépségvitamin a haj a bőr és a körmök egészségéért

2018. június 10. - Ildijó
bőr,haj,köröm jpg

Beauty formula rendkívül gazdag vitamin, ásványi anyag, aminósav, kollagén és gyógynövénykomplexszel biztosítja a tápanyagot a szépség megőrzéséhez.

A készítmény egyik fő összetevője a szilícium, mely két formában is jelen van a formulában. Egyrészt önállóan, valamint a mezei zsurló egyik hatóanyagaként, melyet kivonatként került felhasználásra. A szilícium a szervezetben a kötő és támasztószövetekben található meg legnagyobb mennyiségben, így például a bőr kollagénrostjainak rugalmasságát segíti elő, valamint a haj és a körmök szerkezetének fenntartásához szükséges, továbbá az ízületek, inak egyik fontos építőeleme is. Mivel különösen jó hatással van a bőr fiatalosságára, rugalmasságára, valamint a hajat és körmöket erőssé, ellenállóvá teszi, népszerű alapanyaga a korszerű szépségformuláknak.

A kéntartalmú aminosavak

A készítményben is felhasznált L-cisztein és L-metionin a haj kb. 95%-át képező fehérje (keratin) építőkövei, ezért a haj egészséges szerkezetének fenntartásához nagymértékben hozzájárulhatnak. Gyenge, töredező haj esetén kiválóan alkalmazhatók, emellett a bőr rugalmasságára és a körmök szerkezetére is jó hatással lehetnek.

A harmadik fő hatóanyagcsoport

A vitaminok. Az A-vitamin, elengedhetetlen a bőr, a haj, fogak és a fogíny egészségéhez. B2-vitamin, különböző bőrelváltozások (rosacea, bőrpír, gennyes pattanások ) esetén is jól alkalmazható. B3-vitamin, nélkülözhetetlen az emésztőrendszer, az idegrendszer és a bőr normális működéséhez, egyes hormonok szintéziséhez pl: (tesztoszteron, ösztrogén, inzulin). A C-vitaminok erős antioxidánsok sok más egyéb jótékony hatásuk mellett a haj, a bőr és a körmök egészség megőrzéséért is felelnek. A B6-vitamin szerepet játszik a fehérje-anyagcserében a B12-vitaminnal karöltve. Mindezeket ötvözve tartalmazza a szépségvitamin.

Gyógynövények ereje

A vitaminok mellett különböző gyógynövényeket (mezei zsurló, csalán). A  a mezei zsurló elősegíti az egészséges hajnövekedést.  A csalánt tradicionálisan bőrhibák kezelésére és az egészséges bőr fenntartására használják, ezeken kívül számos ásványi anyagot is tartalmaz. A jódnem csupán a pajzsmirigynek, hanem a hajnak, a bőrnek és a körmöknek is egyaránt fontos mikroelem. A cink az immunrendszer támogatása mellett a bőr egészséges szerkezetének fenntartását is elősegíti, a réz pedig a bőr és a haj normál pigmentációjának fenntartásában játszik fontos szerepet.

A Beauty Formula  " szépségvitamin" összetevői segítséget nyújthatnak abban, hogy bőrünk fiatalos és rugalmas maradjon, hajunk pedig csillogó és dús legyen, körmeink ne töredezzenek hanem erősek és ellenállóak legyenek. A hatóanyagok összeállításánál természetesen most is törekedtünk a szerves kötésű formák felhasználására, melyek szervezetben történő felszívódása és hasznosulása a szervetlen formákénál jóval kedvezőbb.

Kiknek ajánljuk a szépségvitamin készítményünket?

Hajhullással küzdőknek, akiknek a hajvégei töredezettek, segítség lehet a szépségvitamin.

Akiknek a körmeik gyengék, töredeznek, beszakadoznak, látványosan javulhat a szépségvitamin segítségével.

Problémás arcbőrre (pattanások) is hatásos lehet a szépségvitamin.

Aki most is szép, de szeretné hajának, bőrének, körmeinek egészségét, szépségét sokáig megőrizni.

Tudtad, hogy az ápolt " szép"emberek több figyelmet kapnak akár többet is keresnek mint az elhanyagolt külsővel élők.

Rendelhető >> kattints

 

Kapcsolódó cikkek:

terhesvitamin jpg  klímax jpg  Mikorszedjembe jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4514039656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása