Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Az oxigéncsepp és a légzés

Segíts a tüdődnek fellélegezni

2018. október 12. - Ildijó
oxigénpótlás jpg

Fellélegző sejtek

Az oxigén számos formában található meg a Földön, de van, amelyikből egyre kevesebb van jelen.


A test milliárdnyi sejtje nem képes közvetlenül a levegőből felvenni az oxigént. Az oxigén a tüdőhólyagocskák szűrőin keresztül jut a vérbe. Az oxigén a vérben aktivizálja magát. Teljes mennységének 99%-a a vörös vértestek hemoglobinjához, 1%-a pedig vérplazmához kötődik, és így utazik az artériás ereken keresztül a sejtekig. Megérkezve feltölti a sejteket, amelyek anyagcseréjük során, az izmok és az agy működéséhez szükséges energiát, valamint az életben maradáshoz szükséges testhőt termelnek. A folyamat az elhasználódott anyagok, és melléktermékek kiürítésével válik teljessé. Az anyagcsere vér által visszajuttatott gáznemű végterméke a tüdőből távozik széndioxid formájában.

   
Ha az anyagcsere nem kifogástalan, vagy nem kellően gyors, néhány nemkívánatos tünet lép fel. Ha például kevés oxigén jut a sejtekhez, azok más energiaforrás után néznek, hogy a létfontosságú funkciókat fenntartsák. Ilyenkor többnyire pxigént nem igénylő erjesztéssel cukrot bontanak le, ami felborítja a sejtanyagcserét és nemkívánatos kémiai anyagokat termel. Rövid időn belül egész csoport gyenge, egészségtelen sejt jön létre, amelyek már elvesztették természetes védekező képességüket. Az ilyen sejtek védtelenné válnak a vírusok, gombák, baktériumok és egyéb kórokozók támadásaival szemben.

   
Normális esetben minden percben kb. 1 liter oxigén jut el a sejtekhez. Amennyiben a környezetből megfelelő mennyiségű oxigén nyerhető, a szervezet azt felveszi, és fel is használja. De megvan-e a környezetben a szükséges mennyiség?


Száz évvel ezelőtt a levegő oxigéntartalma 32% volt. Ma az átlag 19% és a nagyvárosokban csak 12-15%. Tokióban az ember néha betér egy oxigénbárba és esetenként 15-20 dollárért, szippanthat néhány mélyet a mesterségesen oxigénnel dúsított levegőből, hogy aztán újra alámerüljön a szmogban.


A tüdőt a végletekig terhelő, a levegőbe kerülő kemikáliák, pollenek, a szénmonoxid, por, kadmium, ólom, ami számos közvetett tünetben nyilvánul meg: fejfájás, fáradtság, kimerültség, légzési problémák, allergia. Az ételekben lévő tartósítószerek, festékanyagok, színezékek, esetenként szennyező anyagok is terhelik a szervezetet, növelve az oxigén-felhasználást.

   
Az Egyesült Államokban, az utóbbi időkben hatalmas érdeklődést váltottak ki az úgynevezett biológiai oxigénpótlók, melyek nagy mennyiségű oxigénmolekula átvitelére képesek. A folyékony Stabilizált Oxigén olyan elektrolit oldat, amelyben az oxigén nagy mennyiségben, molekuláris formában van jelen Ezek közül van, amelyik tiszta forrásvízben megkötve tartalmazza a rendkívül stabil oxigén formulát, ami így évek múltán sem bomlik le. A leghihetetlenebb tulajdonsága azonban, hogy 12,000 milliomod egységnyi oxigént tartalmaz. Összehasonlításképpen a csapvízben 5-7 milliomod, a patak vizében 10 milliomod ez az érték.

   
A biológiai oxigénpótlóban stabilizált oxigén segíti az életfontosságú sejtoxidációt, támogatja a tökéletes anyagcserét. Az oxigén méregtelenítő és tisztító hatása révén, hozzájárul a fertőzések megelőzéséhez, elpusztítja az anaerob baktériumokat, parazitákat a szervezetben, miközben kíméli a normál bélflórát.


Energiával tölti fel a testet, javítja a fiziológiás folyamatokat. Elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények felszívódását és hasznosulását. Javítja a cukoranyagcserét, stabilizálja a vércukorszintet, méregtelenít. A vese működését segíti, csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét.

   
Jótékony hatással van a fokozott oxigén-felvétellel járó szellemi és fizikai tevékenységekre, a sportolók teljesítményére. Az agyi funkciókban fellépő zavarok, memóriazavar, depresszió, fáradtság, a vérkeringés serkentésén és a jó oxigén ellátottságon keresztül enyhülnek. A stabil oxigén gátolja az oxigénhiánnyal kapcsolatba hozható kóros folyamatokat, mint a szívizom gyenge vérellátásából adódó angina pectoris és szívroham, magas vérnyomás, érszűkület, trombózis. Csökkenti az izomgörcsök számát, fokozza a teljesítményt, csökkenti az izomlázat, javítja a közérzetet.

   
A stabilizált oxigén külsőleg használva, de mindenkor csak hígítva (!), sikerrel alkalmazható a bőr különböző fertőzései ellen is, a láb gombásodásakor, égéses bőrfelületre, vágás, karcolás kezelésére, minden fajta bőrkiütésre. Láb és arcbőr gyulladásának kezelésére is ajánlható. A sok keserűséget, kellemetlenséget okozó probléma a pattanásos arcbőr is kezelhető vele. Pattanás akkor alakul ki, ha a faggyúmirigyek váladéka nem tud kiürülni a bőr felszínére, és a pangó váladékba baktériumok, gombák fészkelik be magukat. A folyamat vége gyulladás. Ez lehet enyhe lefolyású, de akár egész életre megmaradó bőrelváltozást is okozhat. A stabilizált oxigént tartalmazó oldat megelőzi a bőr gyulladását. A mitesszerek bekenésével a szennyeződések eltávolíthatók, a beszáradt faggyúmirigy kijáratok szabaddá válnak, miközben a gyulladást okozó baktériumokat és gombákat az oxigén elpusztítja. Fejbőrbe masszírozva serkenti a hajnövekedést.


A szájüregben csökkenti a herpesz, afta kialakulásának veszélyét, a már kifejlődött fertőzéseket kezeli. Torokgyulladás esetén öblögetéssel segíthető elő a gyógyulás. A gyomorfekély kialakulásáért felelős baktériumok megzabolázása mellett a belek gyulladása, a puffadásos tünetek is csökkenthetők az oxigénes oldattal.


Az asztmás légzési nehézségek, a légzési nehézség, a tüdőtágulat, hörghurut, az allergia hatására fellépő szénanátha tünetei, hígított oxigénpótlóval, orr- és szemcsepp formában enyhíthetők, sőt az orrmelléküreg gyulladása is.  Az immunitás általános erősítésével bevethető influenza, és megfázás esetén is.

   
A vér oxigénszintjét 2 perccel a folyékony stabilizált oxigén elfogyasztása után már mérhetően emelkedik. A Suntory International of Japan vizsgálatai kimutatták az artériás vér hosszantartó oxigénszint emelkedését a stabilizált oxigén adása nyomán. A Duke University tanulmánya 1996-ban mutatta ki először, hogy az oldat formájában elfogyasztott oxigén a plazma oxigénszintjét direkt módon emeli, és eljut közvetlenül a szövetekhez is.

 Az oxigénpótlásnak ez a módja, képes a szervezet minden sejtjének oxigént juttatni. A sejtek végre „fellégezhetnek”. Figyelmeztetés: Terhesség, szoptatás idejére nincs ellenjavallat, a magzati oxigénfelvételt segíti, és javítja a méhlepény anyagcseréjét is. Vérhígító tulajdonsága miatt óvatosan adható együtt alvadásgátlókkal, számítani kell rá, hogy fogyasztásakor fokozódik ezen gyógyszerek  hatása, így dózisukat csökkenteni lehet. Ellenjavallat nem ismert, de mellékhatásként – a fokozott értágító hatás miatt – fejfájást, a parazitaölő tulajdonsága miatt enyhe hasmenést okozhat. Gyomorpanaszok esetén javasolt az éhgyomori fogyasztás helyett, az oldatot két órával étkezés után meginni. Ha a panaszok nem szűnnek a javasolt alkalmazásban, orvosához, gyógyszerészhez kell fordulni! 

Katt ide >> https://vitaminka.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal-r

Egészségmegőrzés céljával 3x10 csepp/nap-         
Sport és Fitness teljesítmény növelésére 3x20-30 csepp/nap
Energiák feltöltésére, vitalitás növelésére    3x20 csepp/nap         
Időskori általános közérzet javítására         3x20 csepp/nap
Víztisztításra – semlegesíti az ivóvízben lévő klórt és megöli a vízben lévő baktériumokat és parazitákat     20 csepp/4 liter
Zöldég és gyümölcs frissen tartására rálocsolva – 60 csepp/4 liter 
Fogszuvasodás, és ínyfertőzés ellen            2-3 csepp a fogkefére
Figyelmeztetés!  
A termék koncentrált formában kerül forgalomba, ezért hígítása szükséges.

Keresd a weboldalon >> https://vitaminka.calivita4.me/oxigen_csepp_ereje

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8614298265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása