Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Fogyás a rostok segítségével

Fügekaktusz már a neve is nagyon jó!

2017. július 11. - Ildijó

fugekaktusz2.jpg

Tudtad, hogy a Nopalin tablettában található őrölt fügekaktusz rostjai folyadékkal érintkezve megduzzadnak és teltségérzetet keltenek, így fogyókúra során hasznos társ lehet?

•Mivel a nopal rostos növény, mind emészthető, mind emészthetetlen élelmi rostokat tartalmaz. A nagymennyiségű élelmi rostok fiziológiai, biológiai, és mikrobiológiai hatást fejtenek ki az emésztőrendszerre.
•Többek között lassítják a gyomor telítődési és kiürülési sebességét, lágyítják a székletet, növelik annak súlyát és gyakoriságát, lekötik az epesavakat, csökkentik a koleszterin felszívódását, lassítják a glükózfelszívódás sebességét és mértékét, valamint megkötik a karcinogén anyagokat és a nehézfémeket.
•A nopal növényi rostjai és nyálkája szabályozza a túlzott gyomorsavképződést, és védelmezi az emésztőrendszer nyálkahártyáját.

Ez nagymértékben hozzájárul a hatékony fogyókúrához, mert amellett, hogy csökkentik az éhségérzetet, a rostok előnyösen befolyásolják az emésztést és könnyítik a székelést, ami a méregtelenítésben is kiemelten fontos.

Rendelés itt:http://vitaminesharmonia.calivita4.me/emesztest_segito_term…
Sok sikert és kitartást a fogyáshoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr6312656569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása