Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Béta Karotin hatása a bőrre

2017. május 26. - Ildijó
barnasag jpg
Lehetséges a gyors barnulás béta karotinnal? Igen! Ha egyenletes gyönyörű barna bőrre vágyik, a megoldás a Beta Carotene kapszula lehet!  Elérheti a természetes barnaságot mellékhatások nélkül UV mentesen, a Beta Carotene kapszula barnító hatásával!
 
Szeretne szép napsütötte barna bőrszínt, de nem tud esetleg nem szeret órákat a napon tölteni, fél a leégéstől? Tart a szolárium káros UV sugaraitól? Már egész évben lehet a bőre gyönyörű barna, tegye próbára a Béta karotin kapszula barnító hatását! A Béta karotin a szervezetbe jutva elősegíti a pigment termelődést, beindítja a bőr barnulási folyamatait, így a napozásnál sem kell attól tartani, hogy hírtelen leég a bőre, Ön foltmentesen és egészségesen érheti el a ragyogó áhitott bőrszínt!

Barnulás egyszerűen és kényelmesen a Béta karotin kapszula barnító erejével! Készítse fel szervezetét belsőleg a bőrére ható felhőtlen nyári napsütésre a gyönyörű barna bőrre! 


 Barnulás természetesen és egészségesen?

Kapcsolódó kép

 

Igen! 
 
A Béta karotin kapszula ezt nyújtja Önnek! A tavaszi, nyári szezonban mindenki vágyakozik barna bőrre, melynek eléréséhez 2 út közül választhatunk. Egyik a káros erős UV napsugarakkal történő napozás vagy szoláriumozás, másik az UV mentes barnulás.

Ma már sokféle barnító krémet és testápolót találhatunk az üzletekben, mellyekkel gyorsan elérhető az UV mentes barnulás. Ezek a krémek, testápolók gyors barnulást eredményezhetnek, viszont nem biztos a foltmentes barnító hatás, főleg a hajlatoknál, ráadásul kis idő után kopik a barna szín, olykor csúnyán foltosan.

A Béta karotin kapszula belülről fejti ki a bőrre a barnító hatását, amelynek eredményeként szép egyenletes barna bőrszín érhető el. A Béta karotin kapszula már önmagában is biztosítja az UV mentes barnulást, de rövid ideig történő napozás mellett még intenzívebb, gyorsabb barnulást eredményezhet. A Béta karotin kapszula használatával nem kell aggódnia a leégés vagy a káros sugarak miatt. A Béta karotin kapszula megakadályozhatja a leégést.

Válassza az egészséges és gyors barnulást, az UV mentes barnulást! A Béta karotin kapszula használatával bőre már rövid időn belül egyenletesen és egészségesen lehet szép, barna színű!


Mitől olyan hatékony a Béta karotin kapszula? 

A béta karotin rengeteg gyümölcsben, zöldségben megtalálható, mégis a legtisztább koncentrátumban a Béta karotin kapszula tartalmazza. A Béta karotin kapszula festékanyaga lerakódik a bőrrétegek között, egyenletes és gyors barnulást érve el ezzel.  Barnító hatása mellett képes a szabad gyökök blokkolására is. A Béta karotin kapszula azon kívül, hogy képes a káros anyagokat közömbösíteni, szűrőként védi is a bőrt, így segíti elő az UV mentes barnulás folyamatát. Azonban fontos megjegyezni azt is, hogy a barnító kapszula szedése mellett nem szabad megfeledkezni a napozás során szükséges külső fényvédő szerek használatáról sem.

Készítsük fel bőrünket a napsugárzásra úgy, hogy belsőleg béta-karotinnal erősítjük meg védelmét. Fogyasszunk ezért sok répát, sütőtököt, paradicsomot és sárgabarackot. Vagy béta-karotin kapszulát.

Képtalálat a következőre: „béta karotin barnaság”



A Béta karotin kapszula a barnulás elősegítése mellett még milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik?

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a béta karotin rengeteg pozitív hatással rendelkezik az UV mentes barnuláson kívül. Az egészségéről is gondoskodhat! A szervezete számos területén fejti ki jótékony hatását. 

A Béta karotin kapszula

  • Segíti a májat az A-vitamin előállításában!
  • A szempanaszok kezelésében is hasznos segítség lehet!
  • Serkenti a növekedést és a csontfejlődést is!
  • Megvédheti a nyálka­hártyákat is!
  • Támogathatja a prosztata egészségét is!
  • Csökkentheti a koleszterin szintet is!
  • A szív- és érrendszeri megbetegedések veszélye is csökkenhet a Beta Carotene kapszula szedésével!


Barnuljon egészségesen, akár az árnyékban is! Válassza az UV mentes barnulást!  A Beta Carotene kapszula hatékonyságát, mellyel egész évben vonzó és egyenletesen barna lehet a bőre.

Kapcsolódó kép

Figyelem!

Dohányosok és azbeszttel dolgozók kérjék ki orvosuk véleményét a készítmény alkalmazása előtt! A béta-karotin nem helyettesíti a külső UV-védelmet. A hosszú távon, magas dózisban szedett béta-karotin megszínezheti a tenyeret és a talpat, ez azonban nem kóros, és a pótlás szüneteltetésével a jelenség is megszűnik.

Képtalálat a következőre: „rendelje meg”

 

Vitamin és Harmónia webshop 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr3412543037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása