Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Az antioxidánsok szerepe

2017. június 30. - Ildijó
Antioxidansok jpg

Az antioxidánsok szerepe szervezetünkben nagyobb, mint hinnénk…

A természetes élettani folyamatokkal együtt jár a szabad gyökök keletkezése. Valamint szabad gyökök keletkezhetnek külső és belső tényezők által, mint például a stressz, dohányzás, alkoholfogyasztás, gyógyszerek szedése, vegyileg szennyezett élelmiszerek fogyasztása, kimerítő testedzés stb. 
Amennyiben szervezetünk nem tudja előállítani a szükséges antioxidáns mennyiséget, és táplálék útján sem jut be a kellő mennyiség, a szabad gyökök keletkezése fékezhetetlenné válik, és lassan de biztosan leépítik sejtjeinket. Ennek következtében a szervezetünk idő előtt öregszik, szív- és érrendszeri megbetegedések, idegrendszeri rendellenességek, ízületi problémák valamint daganatos betegségek alakulhatnak ki. 
Ahhoz, hogy ezek ne következzenek be, életmódbeli, és táplálkozási szokásaink gyökeres megváltoztatására van szükségünk. Antioxidánsokat tartalmaznak a gyümölcsök, zöldségek, de sajnos nem megfelelő mennyiségben. Tudatos pótlásuk idővel meghálálja majd magát az egészségünkre nézve.

Kapcsolódó  termékek és termék leírások >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4712632293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása