Vitamin és Harmónia

Vitamin és Harmónia

Super Mega 50 megadózisú multivitamin

2018. június 10. - Ildijó
supermega50 jpg

Az immunrendszer optimális működésének egyik alapfeltétele a szervezet megfelelő vitamin- és ásványianyag-ellátottsága. Előfordulhatnak bizonyos élethelyzetek, amikor nem tudjuk a megszokott, kiegyensúlyozott étrendet, illetve életvitelt követni. Ekkor nyújt segítséget a multivitamin-készítmény, melyet kifejezetten a felfokozott életvitelű emberek számára fejlesztettünk ki. A super Mega 50 készítményünk 50 fajta hatónyagával siet a segítségedre. Hűvösebb időben az ellenálló képesség növelésére, sportolóknak és azoknak akik nehéz fizikai munkát végeznek. A multivitamin elnyújtott felszívódású, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, antioxidánsokkal és extra bioflavonoidokkal.


A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek szervezetünk kifogástalan működéséhez, de szervezetünk nem vagy nem elegendő mennyiségben képes őket előállítani.

Vitaminszükségletünk bizonyos élethelyzetekben is változhat, és étrendünket nem mindig tudjuk ennek megfelelően alakítani. Ilyenkor a legjobb, ha a hiányzó mennyiséget megbízható, minőségi multivitamin termékekkel biztosítjuk. Mindennapjainkban egyre nagyobb mértékben vannak jelen olyan környezeti ártalmak (vízszennyezés, szmog, zaj stb.), amelyek növelik mindannyiunk napi vitaminszükségletét, különösen a nagyvárosokban élőkét. A megadózisú multivitamin nagy segítség lehet.

A gyorsuló élet okozta stressz, az alkohol, a nikotin, a koffein, a különböző tartósítószerek, bizonyos gyógyszerek (például a fogamzásgátló tabletták) mind-mind fokozzák szervezetünk vitaminigényét. Vannak olyan élethelyzetek is, amelyekben relatív hiány alakulhat ki, megnő a szükséglet például sportolás, fokozott szellemi-fizikai igénybevétel esetén, illetve akkor, ha a felszívódás valamilyen okból huzamosabb ideig csökken. Betegség utáni lábadozás elősegítésére is ajnljuk a megadózisú multivitamin készítményünket.

A vitaminok, multivitaminok persze nem csodaszerek, de nélkülözhetetlenek az emberi test működéséhez. Közülük egyesek vegyi folyamatokat szabályoznak, mások a sejtek anyagcseréjéhez szükséges enzimek alkotórészeit képezik, megint mások közvetlenül támogatják a szervezet normál, harmonikus, egészséges életfolyamatait.

Kinek ajánljuk ?
  • Mindenkinek, aki az immunrendszerét fokozottabban szeretné támogatni, használja multivitamin készítményünket
  • Hűvösebb időben az ellenálló képesség növelésére is hatással lehet a multivitamin.
  • Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek.
  • Fokozott szellemi megterhelés, stressz alatt levőknek, fontos a multivitamin pótlása.
  • Nem kiegyensúlyozott táplálkozás (kevés zöldség vagy gyümölcs fogyasztása, diéta, vegetarianizmus) esetén.
  • Aktív vagy passzív dohányosoknak, szennyezett levegőjű települések lakóinak.
  • Azoknak, akik rendszeresen alkoholt fogyasztanak.
  • Betegség utáni lábadozás elősegítésére kiváló a multivitamin készítmény.
  • Felszívódási zavarokkal küzdőknek is gegítség lehet a multivitamin.

Az általános vitaminhiány tünetei lehetnek: fáradékonyság, kimerültség, levertség, rossz közérzet, étvágytalanság, a fizikai és szellemi teljesítmény romlása, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Rendelhető a Vitaminka webáruházban

 

Kattints a képekre ha többet akarsz tudni:

Mikorszedjembe jpg  jovitamin jpg  Vitaminhiányteszt(1) jpg   Vitaminkisokos jpg

immunrendszer jpg  acai jpg  algahatása jpg   ProSTP,férfiak jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminesharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr7114039672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása